Boubou

Boubou
Teefje Boubou 00 Profiel 03
Indicatieve gegevens
Teefje Boubou – Geboren: 1 april 2019
Grootte: 53 cm (gemeten op: 08-04-2021)
Gewicht: 21 kg (gewogen op: 08-04-2021)
Gesteriliseerd: Ja
  • Status: Geadopteerd
  • Locatie: In Nederland

Hallo allemaal, mijn naam is Boubou.

Teefje Boubou 13W

Ik woon nu een weekje in mijn gastgezin en ik vind de overgang van Griekenland naar Nederland wel even wennen hoor. Allemaal nieuwe geluiden, mensen en geuren. Ik vind het nog best heel spannend.

Teefje Boubou 14W

In Griekenland heb ik als een goede mama gezorgd voor mijn pupjes Bas en Boy en bovendien ben ik een hele goede pleegmoeder geweest voor Benji en Becky. Zij zijn allemaal geadopteerd en nu zoeken de mensen van Dog Rescue Greece voor mij ook een liefdevol thuis. 

Mijn pleegmoeder vindt wel dat ik elke dag stapjes maak. Ik vind het ook al heel fijn om met haar te knuffelen. Ook met de twee andere honden hier in huis vind ik het gezellig. Ze hebben hier ook nog katten en kinderen en ook daar ben ik lief tegen.
Nou ben ik dus nog op zoek naar een huisje waar ik voor altijd mag blijven en dan denk ik dat een rustig plekje bij iemand die mij de tijd geeft om te wennen aan alles het fijnste zou zijn. Vooral buiten ben ik blij, wandelen vind ik heerlijk en andere honden een feestje. Van plotseling geluid kan ik nog wel echt even schrikken.

Teefje Boubou 15W

Als mijn nieuwe baasje snapt dat ik echt wel wil, maar dat er met mij wat geduld nodig is, dan komen we er samen wel.

Vult u dan alstublieft het belangstellingsformulier voor mij in?

In onze adoptieprocedure leggen wij stap voor stap uit hoe een adoptie verloopt. Wij adviseren u deze beschrijving aandachtig door te lezen.

Boubou werd op 08-06-2021 geadopteerd.