Asta-geadopteerd

Asta
Reutje Asta 00 Profiel 01
Indicatieve gegevens
Teefje Asta – Geboren: 1 maart 2021
Grootte: 40 cm (gemeten op: 26-05-2021)
Gewicht: 7 kg (gemeten op: 28-05-2021)
Gesteriliseerd: Nee
  • Status: Geadopteerd
  • Locatie: In Nederland

Dag lieve mensen in Nederland.

Reutje Asta 01W
Wie ben ik?

Ik ben Asta en mijn verhaal begint in de bergen rond Amfissa in Griekenland. Samen met mijn 3 zusjes ben ik achtergelaten in een kartonnen doosje.
De verzorger vond 2 dozen voor de deuren van de shelter en in een daarvan zaten wij. In de andere doos zaten al wat oudere pups. We zijn dus met z’n allen gedumpt zonder te weten of en wanneer we gevonden zouden worden of wat er verder met ons zou gebeuren.
We zagen er gezond uit en dat werd ook bevestigd door de dierenarts. Onze moeder heeft dus hoogstwaarschijnlijk wel voor ons kunnen zorgen.
We zijn nagekeken en hebben alle prikjes gehad die nodig zijn. Gelijk een wormenkuurtje en chip zodat we een nieuwe start kunnen maken.
Wij zijn ondergebracht bij de dierenarts die een grote tuin heeft en nog 2 honden. Het is hier best wel gezellig hoor, zo met z’n allen.

Reutje Asta 04W
Karakter:

Omdat ik nog zo jong ben is er over mijn karakter is nog niet veel bekend en dat heeft voordelen. Ik kan daarom aan nog heel veel dingen wennen. Denk aan een poes, andere huisdieren, verkeer, kinderen die uiteraard rustig met me omgaan etc..
Ik hou van spelen met andere hondjes en ben gewend met mensen om te gaan.

Reutje Asta 02W
Wat zoek ik?

Natuurlijk kan ik niet voor altijd hier bij de dierenarts blijven wonen en daarom mag ik op zoek naar een eigen plekje. Het liefst in Nederland want hier is het toch erg lastig om een goed thuis te vinden.
Ik zoek een lieve baas of familie die graag een huisgenootje erbij willen hebben. Mensen die het leuk vinden een kleine dreumes op te voeden tot een gezellige en brave huishond waar je veel plezier mee hebt.
Maar ook als ik groter word, nog steeds van me blijven houden en niet aan de kant zetten als het eens even niet lekker loopt.
Echt waar…..bij een stabiele opvoeding zal ik als volwassen hond, uw beste maatje worden.

Heeft u tijd, geduld, humor en heel veel liefde om me op te voeden tot een volwaardig gezinslid?
Vult u dan alstublieft het belangstellingsformulier voor mij in en misschien tot snel.

In onze adoptieprocedure leggen wij stap voor stap uit hoe een adoptie verloopt. Wij adviseren u deze beschrijving aandachtig door te lezen.

Asta werd op 27 juni 2021 geadopteerd.