Reaal Dier en Zorg

Partnerovereenkomst met Reaal dier en zorg

Een hond is een onderdeel van het gezin. Ook als het even tegen zit!

In Griekenland ontberen de honden van alles. Op goede voeding en medische zorg kunnen de meeste honden daar helaas niet rekenen… De honden die door onze bemiddeling in Nederland worden geadopteerd, hebben het geluk dat zij hier wel goed verzorgd worden. De juiste voeding, een lekkere zachte mand… Maar, aan alles hangt een prijskaartje.

Van de voeding en overige verzorging is dat redelijk bekend en te overzien. Echter; wat als uw hond medische verzorging nodig heeft en u plotseling voor hoge dierenartskosten komt te staan? Bekijk de video waarin veterinair consultant en dierenarts Piet Hellemans het nut van een huisdierverzekering uitlegt.

De partnerovereenkomst die Reaal Dier & Zorg met Dog Rescue Greece heeft afgesloten, biedt u niet alleen de zekerheid dat uw huisdier goed verzekerd is. U krijgt ook nog een een leuke korting als u de verzekering afsluit via Dog Rescue Greece!

Als u uw verzekering afsluit via Dog Rescue Greece ontvangt u een eenmalige korting van € 10,-. Klik op de banner hier onder, of lees eerst meer informatie.

Nieuws - reaal dier en zorg